Zpět na blog

Jak využít karanténu pro rozjezd online podnikání

18.03.2020 12:28:09
Teď nebo nikdy. Pandemie koronaviru už patrně ovlivnila život každého z nás. Jak využít čas, strávený v karanténě, efektivně? Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost rozjet online podnikání vašich snů! Připravili jsme pro vás článek, ve kterém vám předáváme veškeré potřebné informace pro založení vlastního podnikatelského projektu.
 

1. Země se zpomalila

Koronavirová pandemie dospěla v Česku do stavu, kdy je celá země v karanténě a vláda omezila volný pohyb. Mnoho lidí zůstává na home office nebo čeká doma bez možnosti práce na dálku na další vývoj situace. Otázkou zůstává, jak dlouho bude tento nouzový stav trvat. Dá se očekávat, že valná většina bude hledat způsoby, jak využít volný čas smysluplně (nejen na domácí práce a zavěšení poličky, která čeká ve skříni už měsíce). Pokud i vy máte méně práce, nebo nevíte, co dělat po večerech, nezůstaňte pozadu a začněte se vzdělávat.
 
 

“Člověk míní, život mění.”

 

2. Využijte příležitosti

Sedíte doma a dumáte, jak využít váš volný čas efektivně? Přemýšlíte, jak se z toho nezbláznit? Jste podnikaví a vaším snem je vytvořit si svůj vlastní projekt, byznys, e-shop, potažmo internetový obchod? Nyní můžete využít příležitosti, která se jen tak znovu neobjeví. Využijte čas, který musíte trávit v karanténě, pro vytvoření a přípravu vlastního online podnikání.
 
 
TIP na článek: Chcete si založit e-shop? Tyto kroky vás čekají. 
 
 

„Nemusíte být dobří na začátku, ale musíte začít, abyste byli dobří.“

 

3. Vytvořte si vlastní e-shop

Vytvořte si vlastní e-shop ještě dnes! Vše, co k tomu potřebujete, máte dostupné na pár kliků. Stačí si jen spustit DEMO FastCentriku, které funguje až  na 30 dní ZDARMA.
 
Poté si naplníte e-shop vašimi produkty, vymazlíte popisky, připravíte obsah a zkrátka nastavíte si e-shop tak, aby fungoval přesně dle vašich představ.
 
btn-spustit-DEMO 


4. Co vám nabízíme

Nabízíme vám vytvoření e-shopu, ve kterém se nebudete muset starat o vývoj, ani o údržbu. Postaráme se i o nové funkce v rozhraní a implementaci užitečných nástrojů třetích stran. Vše bude fungovat rychle a spolehlivě tak, jak má.
 
Na vás bude jen připravit kvalitní e-shop se zajímavým sortimentem, na kterém budou vaši zákazníci chtít nakupovat, a zajistit skvělou zákaznickou zkušenost tak, aby se k vám rádi vraceli.
 
Nabízíme vám mimo jiné bezplatné pravidelné aktualizace, jelikož každý měsíc přidáváme nové funkce a nástroje třetích stran, které váš online byznys posouvají kupředu.
 

5. S čím vám pomůžeme


Spuštění e-shopu
Nevíte si rady s přípravou a nastavením e-shopu? Rádi váš vysněný projekt připravíme ke spuštění, stačí jen tento požadavek předat našemu obchodnímu týmu, nebo po objednání projektu založit online ticket v systému Helpdesk. Specialista na přípravu projektů se vám obratem ozve a připraví projekt dle vašich představ.
 

Grafika

Potřebujete vytvořit logo, bannery, nebo připravit grafiku pro váš e-shop? S tím vším vám také rádi pomůžeme. Opět se stačí ozvat našemu obchodnímu týmu nebo zadat požadavek na vytvoření grafiky skrze online ticket.


Marketing

Neopomíjejte také marketing a vaši konkurenci, která nikdy nespí. Naši specialisté na online marketing vám připraví kampaně na nejdůležitější klíčová slova a srovnají vám také konkurenci, abyste měli již při startu online podnikání přehled o tom, na co vaše konkurence cílí.
 
Budete-li potřebovat cokoliv upravit, či si nebudete vědět s něčím rady, neváhejte se obrátit na náš obchodní tým, nebo na zákaznickou podporu, která vám vždy poradí.
 

XML feedy

Potřebujete-li napojit na účetní systém nebo na XML feed dodavatele, s tím vám také hravě pomůžeme. Stačí se ozvat a náš tým se s vámi domluví a vyspecifikuje vám, co vše potřebuje dodat k tomu, aby se mohl databázista pustit do práce.
 

6. Co vše máte u nás zdarma

Aktuálně nabízíme více než 130 funkcí a modulů. A co je zásadní přidanou hodnotou pro vás? Neplatíte za ně!
 
Neplatíte ani za cenné rady, o které se rádi dělíme. Jsme schopni vyřešit jakýkoliv problém velmi rychle a bezplatně díky tomu, že jsou naši lidé specialisté na slovo vzatí a znají naše řešení do posledního detailu.
 
Pokud by se přece jen stalo, že s e-shopem od NetDirectu nebudete spokojeni, můžete do 3 měsíců od objednání e-shopu využít garanci vrácení peněz a peníze vám vrátíme bez zbytečného protahování.
 

7. Co chystáme do budoucna

Bude-li váš online byznys úspěšný, do budoucna můžete hladce přejít na FastCentrik Hybrid, tedy hybridní e-shop, který umožňuje individuální úpravy na míru jak z pohledu grafiky, tak z pohledu funkcí a fungování e-shopu samotného. Je to takový mezikrok mezi krabicovým řešením FastCentrik a e-shopem na míru, které v NetDirectu taktéž vyvíjíme.
 
Hybridní řešení doporučujeme e-shopařům, kteří mají své řešení na FastCentriku už více než 2 až 3 roky, a jsou tím pádem již z pohledu fungování e-shopu zkušenými provozovateli. Díky tomu mají jasné představy o tom, co v rámci individuálních úprav potřebují a dokáží jejich e-shop posunout na vyšší level.

8. Kdo nám důvěřuje

Vybrali si nás firmy jako jsou:

RITUALS cosmetics
Dárkoviny.cz
Gastro Trade
Tipa.eu
Sonepar

reference_fastcentrik

Vyzkoušejte DEMO FastCentriku na 30 dní ZDARMA a rozjeďte svůj vytoužený e-shop.

 
btn-spustit-demo
FastCENTRIK

Připravujeme Demo