Zpět na blog

Dárkoviny.cz: Řešíme dárky za zákazníky

Společnost ABEDEO s.r.o. působí na trhu už roku 2007. Ve svém portfoliu má několik e-shopů, všechny provozuje na platformě FastCentrik. Hlavním projektem společnosti je e-shop Dárkoviny.cz. Přečtěte si, jak se tomuto e-shopu daří podnikat s FastCentrikem.

Dárkoviny.cz vymýšlí dárky za zákazníky již 10 let

Dárkoviny.cz se zabývají prodejem dárkových předmětů pro všechny věkové skupiny a příležitosti. Ať už zákazníci shánějí dárek k svátku, narozeninám, Vánocům, výročí nebo na svatbu, prostřednictvím tohoto e-shopu lze obdarovat kohokoliv při jakékoliv příležitosti od malých drobností až po doplňky do domácnosti.

„Vymýšlíme dárky za naše zákazníky a stále nás to hodně baví,“ říká majitel e-shopu Stanislav Zrůst.

Vlastní vývoj a výroba dárků

Pro své zákazníky v Dárkovinách stále vymýšlejí něco nového. „Neustále se snažíme přicházet s něčím novým, přinášíme stále nové a neokoukané tipy na dárky. Některé dárkové předměty i vyrábíme, naší specialitou je vlastní stolní hra Jihočesko, kterou si koupilo a oblíbilo už více než 3 tisíce hráčů. Letos ke hře organizujeme také komiksovou výstavu Jihočesko,“ říká Stanislav Zrůst.

Kromě široké nabídky dárků a vtipných produktů všeho druhu si zákazníci mohou na e-shopu objednat také dárek na zakázku, jako například karikatury. E-shop je napojen na mnoho zajímavých českých i zahraničních dodavatelů s originálními dárky.



Společnost provozuje také mobilní aplikaci Presentlist, která nejen, že připomíná narozeniny a svátky, ale navíc nabízí tipy na nejvhodnější dárky pro blízké osoby přímo z mobilního telefonu.

Okamžitá expedice zboží je základ

Pro spokojenost svých zákazníků dělá e-shop Dárkoviny.cz maximum. Neustále proto vylepšuje své služby, velký důraz klade na pozitivní komunikaci a rychlost expedice, kterou považuje za svou konkurenční výhodu.

Jak vypadá den v Dárkoviny.cz?

Každý den v Dárkoviny.cz je nabitý činnostmi souvisejícími s běžnou administrativou jako je fakturace, nákup nových produktů, prodej, kontrola cen, balení, expedice. Kromě toho firma stále vyvíjí a vytváří nové produkty.

Neméně podstatnou částí aktivit je komunikace se zákazníky, na které si dávají v Dárkovinách velmi záležet. „Zákazníci jsou pro nás velmi důležití, jsme s nimi dennodenně v kontaktu, ať už na telefonu, nebo na chatu. Velmi si jich vážíme, snažíme se jim proto vždy maximálně vyhovět a stálé zákazníky za nákupy odměňujeme,“ doplňuje Stanislav Zrůst.

S FastCentrikem nám podnikání funguje bezvadně

„Se společností NetDirect spolupracujeme už 8 let. Pronájem e-shopu FastCentrik se ukázal jako nejlepší volba. Nemusíme vůbec řešit technické požadavky, prostě se jen můžeme v klidu naplno věnovat obchodu a marketingu. Díky tomu například chystáme spousty nových originálních produktů, na které se mohou těšit naši zákazníci,“ uzavírá Stanislav Zrůst.

FastCENTRIK

Připravujeme Demo