Zpět na blog

Využijte bonus na placenou reklamu a zvyšte své prodeje na e-shopu

07.11.2023 14:14:51
Placená reklama umožňuje rychlejší získání nových zákazníků a zvýšení prodejů v roce 2024. Můžete si vybrat čas a místo zobrazení reklamy, což vám umožní efektivně oslovit vaši cílovou skupinu. Dále s placenou reklamou můžete přesně určit, komu se vaše reklama zobrazí, a tím oslovit ty, kteří jsou skutečně zajímáni o vaše produkty nebo služby. Měřitelnost placené reklamy umožňuje snadné sledování návštěvnosti a konverzí, což vám umožní upravit strategii podle výsledků. Reklama na renomovaných platformách, jako jsou Google a Seznam.cz, podporuje vaši spolehlivost a profesionální image. Investováním do placené reklamy se vyrovnáte s konkurencí a získáte tak konkurenční výhodu. Placená reklama poskytuje e-shopům efektivní prostředky k dosažení rychlého růstu, zvyšení viditelnosti a zlepšení výsledků prodeje v roce 2024.
 

Google Ads: Nejrozšířenější reklama na světě pro váš e-shop!

Pokud se rozhodnete začít s placenou reklamou na Google Ads, můžete nyní využít výhodnou a časově omezenou nabídku. Utraťte prvních 8 500 Kč v Google Ads a získejte kredit 8 500 Kč jako bonus zdarma. Tato nabídka platí pouze pro nové uživatele Google Ads. To znamená, že pokud jste dosud nepoužívali Google Ads, je ideální doba začít!

Sklik: Silný partner pro vaši online reklamu na českém trhu!

Pokud se rozhodnete začít s placenou reklamou na Skliku, můžete i v tomto případě využít výhodnou nabídku na získání finančního bonusu. Stačí si zažádat o promo kód prostřednictvím našeho helpdesku, a získat tak bonus 2 000 Kč na své reklamy. Tato akce je určena pouze pro majitele e-shopového řešení FastCentrik, a podmínkou je dobít kredit v hodnotě alespoň 605 Kč (500 Kč bez DPH) v sekci Peněženka. Je důležité poznamenat, že tato akce platí pouze pro nové inzerenty na Zbozi.cz. Pokud jste zatím tento reklamní systém nevyužívali, nenechejte si tuto jedinečnou příležitost ujít.
 
 
 

Vytvořte si vlastní e-shop

FastCENTRIK

Připravujeme Demo