Zpět na blog

Bonus ve výši 2000 Kč na reklamy SKLIK

Jak bonus získat a proč byste měli právě inzerovat na Seznam.cz přes Sklik jsme pro vás připravili v následujícím článku.

Na začátek je však potřeba připomenout, že tento bonus mohou využít pouze noví inzerenti. To znamená každý, kdo ještě pod svým účtem Sklik neinzeroval žádnou reklamu. Kontrola probíhá na základě IČ. Seznam na základě kontroly nemusí BONUS schválit.
 

Jak získat promo kód?

O promo kód si můžou zažádat všichni uživatelé Fastcentrik přes Helpdesk. Stačí se přihlásit do našeho helpdesku a přes ticket si zažádat o promo kód. Následně vám zašleme unikátní promo kód, který poté můžete uplatnit v Seznam peněžence.

Jak uplatnit promo kód v Seznam.cz?

  1. Registrujte se na Zbozi.cz.
  2. Ve čtvrtém kroku registračního procesu do Zboží.cz vyberte „Nabít kredit později. Přejít do klientské zóny.“
  3. V Klientské zóně v sekci Nastavení vyplňte své fakturační údaje.
  4. V Klientské zóně v sekci Peněženka zvolte "Dobít kredit".
  5. Stačí dobít kredit v hodnotě alespoň 605 Kč vč. DPH (500 Kč bez DPH) a vložit promo kód. Po obdržení platby od nás získáte další kredit v hodnotě 2 000 Kč.

Akce platí pouze pro klienty, kteří ještě na Zboží.cz neinzerovali a zakoupili služby vybraných partnerů. Promo kódy nejsou volně distribuované.

6 hlavních důvodů proč inzerovat na Seznam.cz?

  1. Vaše reklama se bude zobrazovat ve vyhledávání Seznam.cz
  2. Zasáhnete 95% české internetové populace
  3. Ukážete se pouze těm, kteří vás vyhledávají
  4. Máte kontrolu nad správou všech vašich reklam a výdaje za reklamy. Platíte až za proklik, nikoliv za zobrazení reklamy
  5. Přehledné statistiky a nástroje ve vašem účtu. Snadná správa vašeho účtu a možnosti reportování výkonů kampaní, analýzy hledanosti klíčových slov, apod.
  6. Produktové inzeráty a dynamický retargeting
 
Začít s propagací svého e-shopu na vyhledávači Seznam můžete již dnes.
 
FastCENTRIK

Připravujeme Demo