Zpět na blog

Získejte podnikatelský úvěr s platební bránou Comgate

20.10.2023 7:58:15

Máte e-shop na platformě FastCentrik a rádi byste podpořili jeho další rozvoj? Potřebujete rozšířit skladové prostory? Narazili jste na časově omezenou nabídku, během níž můžete nakoupit zásoby za akční cenu? Nejen v těchto scénářích vám může pomoci podnikatelský úvěr, který nyní získáte snadno a rychle s platební bránou Comgate.

Podnikatelský úvěr bez zbytečného papírování

Leckdo si pod podnikatelským úvěrem představí cestu do banky se spoustou lejster a dokumentů. Financování je podmíněno ručením nemovitostí a jeho vyřízení trvá několik dnů až týdnů. Podnikatelský úvěr od Comgate je ale naprosto odlišný – a daleko jednodušší.

Poskytovatel platební služby má přístup k historii transakcí svých klientů, jejich solventnost tedy nepotřebuje dokazovat složitým studováním poskytnutých bankovních výpisů. Výši možného úvěru dokáže určit rychle pomocí algoritmu. Žádost, podpis smlouvy a schválení se tedy odehraje v online prostředí a celý proces je otázkou několika minut. Obchodník má peníze na účtu v řádu hodin od chvíle, kdy klikne na záložku Podnikatelský úvěr ve svém klientském portálu Comgate.

Flexibilní financování vašeho podnikání

Podnikatelský úvěr od Comgate tak má trochu jiné využití než tradiční bankovní úvěry. Rychlost a jednoduchost jej předurčují pro akční a flexibilní financování, třeba pro sezónní výdaje – když obchodník potřebuje okamžitě podpořit marketingovou kampaň, nebo když narazí na možnost nakoupit výhodně zásoby. 

Jednoduché je u podnikatelského úvěru od Comgate také splácení – probíhá totiž automaticky. Obchodník si pouze v rámci žádosti zvolí předpokládanou míru a dobu splácení, jednotlivé splátky se mu pak automaticky strhávají z transakcí. E-shopař tak nemusí řešit trvalé příkazy k úhradě ani kontrolovat, jak dlouhá doba mu zbývá do celkového splacení.

Comgate nabízí podnikatelský úvěr svým klientům, kteří používají platební bránu nebo terminál alespoň šest měsíců, ve spolupráci se společností Lemonero. Obchodník může získat financování až do výše 1,5 milionu korun, sám si volí míru splácení. Podle ní se určí předpokládaná délka splatnosti na tříměsíční (za poplatek 2,97 %), šestiměsíční (5,94 %) nebo dvanáctiměsíční (11,88 %).

FastCENTRIK

Připravujeme Demo