Zpět na blog

Přechod na novou e-shopovou platformu? S FastCentrikem to je snadné!

15.03.2024 14:16:25

Každý podnikatel může dříve či později narazit na to, že mu stávající e-shopové řešení již nevyhovuje, ať už z důvodu cenového nebo kvůli omezené funkčnosti. V takovém případě se začne rozhlížet po jiném řešení. FastCentrik nabízí snadný a rychlý převod vašeho e-shopu s bonusem prvních 3 měsíců zdarma při přechodu z jiné platformy. 

Přechod na FastCentrik: Snadné řešení pro váš e-shop

Při hledání nového e-shopového řešení je klíčové, aby byl přechod co nejjednodušší a aby nová platforma poskytovala vše potřebné pro rozvoj vašeho podnikání. FastCentrik vám v tomto směru může nabídnout přesně to, co potřebujete. Ať už jde o základní nastavení, které zahrnuje:

  • Nastavení URL adres pro lepší SEO pozice.

  • Propojení s ERP a účetními systémy pro snadnou správu.

  • Napojení na dodavatele pro aktuální stav skladu.

  • Převod e-mailové domény pro vaši firemní komunikaci.

Tyto služby jsou navrženy tak, abyste se mohli plně soustředit na rozvoj vašeho e-shopu, zatímco my se postaráme o technickou stránku věci.

Rychlý start s balíčkem od FastCentriku

Pro ty, kteří chtějí s novým e-shopem rychle začít, je tu náš balíček Rychlý start. Tento balíček vám zajistí kompletní nastavení vašeho e-shopu od základů až po specifické funkce a integrace, které potřebujete pro váš byznys.

Nízká cena v poměru s kvalitou a množstvím funkcí

S FastCentrikem dostanete maximální hodnotu za vaše peníze. Základní balíček MINI obsahuje vše, co potřebujete pro spuštění a úspěšný chod vašeho e-shopu. Pokud by vám základní balíček nestačil, je možné jej kdykoliv změnit na vyšší verzi bez nutnosti dokupování dalších rozšiřujících funkcí.

Navíc, FastCentrik nabízí nadstandardní zákaznickou péči dostupnou každý den, celý rok, abychom zajistili, že váš e-shop bude vždy v bezvadném stavu.

Proč si vybrat FastCentrik pro váš e-shop

FastCentrik je ideální volbou pro každého, kdo hledá spolehlivé, flexibilní a cenově dostupné e-shopové řešení. S více než 20 lety zkušeností na trhu, kompletním řešením pod jednou střechou, jednoduchou a přívětivou administrací a velkým výběrem responzivních grafických šablon, FastCentrik poskytuje vše potřebné pro úspěšný online obchod.

Neváhejte a využijte naší speciální nabídky - první 3 měsíce zdarma při přechodu na FastCentrik. Vyzkoušejte náš e-shop na 30 dní zcela zdarma a přesvědčte se sami o výhodách, které FastCentrik nabízí vašemu podnikání.

FastCENTRIK

Připravujeme Demo