Zpět na blog

Platební brána ComGate na platformě FastCentrik na tři měsíce zdarma

ComGate je česká firma, která na tuzemském trhu působí již přes 20 let a spoléhá na ni více než 4 000 zákazníků. Jako platební instituce pod dohledem České národní banky podporuje nejpřísnější standardy pro zabezpečení plateb. Nabízí svým zákazníkům přehledné a výhodné cenové podmínky, které jinde nenajdete. 
 
Využijte speciální akci a implementujte si platební bránu ComGate na naší platformě na tři měsíce zdarma. Od spuštění ostrého provozu platební brány, tedy první započatý měsíc plus tří následující, neplatíte měsíční poplatky ani procenta z transakcí.
 
Akce platí od 1. 10. 2020 do 31. 12. 2020. 
 

Proč si vybrat platební bránu ComGate? 

S platební bránou ComGate budou moci vaši zákazníci platit online a vy využijete široké nabídky měn i jazyků, mnoha funkcí i platebních metod a spolehlivého zákaznického servisu.
 
Výhody platební brány ComGate:

  

1. Transparentní ceník 

Platíte pouze procento z transakcí a poplatek za správu platební brány. Tyto poplatky se vám navíc automaticky snižují podle objemu vašich transakcí. Z běžných transakcí platební brána účtuje od 0,79 do 0,99 %, za správu 0 až 149 Kč. Zřízení platební brány je zdarma a z běžných transakcí neplatíte žádné fixní poplatky. 
 
Transparentni-cenik.png

2. Platba kartou online

Platební brána ComGate přijímá všechny běžné platební karty – VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, Diners Club a Edenred. 


Platba-kartou-online.jpg

3. Zrychlený bankovní převod

Vaši zákazníci mohou platit také zrychleným bankovním převodem, neboli bankovním tlačítkem. Díky této metodě platí ve známém prostředí svého internetového bankovnictví. Vy získáte okamžité potvrzení úhrady. Bankovní platební tlačítka jsou k dispozici pro české, slovenské a polské banky. 
Zrychleny-bankovni-prevod.jpg

4. 8 měn a 10 jazyků

Platební brána přijímá měny CZK, EUR, PLN, HUF, USD, GBP, HRK a RON. Uživatelské rozhraní je k dispozici v češtině, slovenštině, angličtině, němčině, francouzštině, polštině, maďarštině, chorvatštině, slovinštině a rumunštině. 
Meny-a-jazyky.jpg

5. Jednoduché účtování

Data o platbách si můžete importovat do svého účetního systému ABRA FlexiBee nebo SW Pohoda. Zasílání výpisů ve formátu ABO (.gpc), CSV a PDF je samozřejmostí.

Jednoduche-uctovani.jpg

6. Responzivní design 

Vzhled platební brány se přizpůsobuje zařízení uživatele. Zákazníci si tak mohou pohodlně nakoupit i přes telefon nebo tablet. 

 

7. Sčítání výhod

Pokud u ComGate máte platební bránu i platební terminály, sčítají se vám objemy plateb pro výpočet procenta z transakcí. 

 

8. Rozšiřující funkce

  • Restart platby –⁠ Zákazníci mohou opakovat neúspěšnou platbu. Znovu si vyberou platební metodu nebo také mohou zadat jinou platební kartu. 
  • Zapamatování karty –⁠ Pro zvýšení komfortu nákupu a usnadnění dalších plateb nabízí platební brána možnost zapamatování karetních údajů. 
  • Opakovaná platba –⁠ Pro předplatné a jiné opakované platby na platební bráně je možné automatické strhávání prostředků z karty plátce.
9. Zákaznický servis
Zákaznická podpora ComGate je vám k dispozici na telefonním čísle +420 228 224 267, e-mailu platby-podpora@comgate.cz a webovém chatu.

 
fc-bt-mam-zajem-002.png

Nastavení platební brány Comgate ve FastCentriku
 
V administraci vašeho e-shopu najdete veškeré nastavení v sekci Nastavení / Aplikace 3. stran / Platební brány / ComGate. Celý návod najdete v naší nápovědě.
 
FastCENTRIK

Připravujeme Demo