Zpět na blog

Máme nový web! Tak ať se vám tu líbí.

25.11.2020 14:41:28
Naše krabicové řešení FastCentrik patří na trhu k populárním systémům, které mají v oblibě zejména zkušenější hráči. Tento rok jsme ovšem u FastCentriku změnili strategii a snažíme se zacílit na menší firmy a podnikatele. Za tímto účelem jsme přistoupili i k redesignu našeho webu.
 

Nové webovky

Snažíme se udržet krok s dobou a také si zakládáme na zpětné vazbě zákazníků. Na popud obojího jsme se rozhodli po delší době vylepšit naši webovou prezentaci. Čistší design, propracovanější struktura webu a zkratky urychlující cestu k manuálům umožňují dohledání informací v pár okamžicích a zajišťují komfortnější uživatelský zážitek.
 
Osvěžili jsme v podstatě celý koncept značky FastCentrik, která je nyní modernější, přehlednější a vstřícnější.

Doteď jsme zde byli spíše pro již zkušenější e-shopaře, kteří věděli, co od e-shopu čekají. Nově jdeme naproti všem, a to bez rozdílu. Díky jednoduchosti našeho systému jsme přístupní i jedincům na samotném začátku podnikatelské cesty.

 

  Nový web FastCentrik

Měsíce analyzování, designování a příprav jsou u konce. Podívejte se na výsledek –⁠ www.fastcentrik.cz. Věříme, že se vám bude líbit a najdete vše, co jste potřebovali.




Adéla Mrázková - Marketing Specialist

 

 
FastCENTRIK

Připravujeme Demo