Zpět na blog

Letem zbožákovým světem –⁠ 4. díl –⁠ Custom feed

26.11.2020 14:35:36
Základní funkce a možnosti využití Xemelu pro editaci produktových feedů jsme si ukázali již v minulém článku. Tím možnosti Xemelu ale nekončí. Potřebujete upravit svůj vlastní speciální feed, který nesplňuje žádnou strukturu běžného systému (Heureky, Zboží.cz, Google nákupy aj.)? Xemel má pro vás Custom řešení.
 

 
Díky individuální službě Custom feed vám v Xemelu dokáží připravit produktový feed v podobě, jakou potřebujete, přesně vám na míru. 

Xemel umí vytvořit z vašeho vlastního feedu (feedu v jakékoliv struktuře) nový feed opět v jakékoliv vaší vlastní struktuře. Obecně jde tedy říct, že vám Xemel pomůže vytvořit i editovat úplně jakýkoliv produktový feed

Xemel si snadno poradí i se složitějšími prvky, jako je třeba vícenásobné zanoření elementů, atributy nebo mixed content. Díky speciálním podmínkám a akcím, které v Xemelu jsou, je pro Xemel tým práce i s takovými prvky hračka. 
 
Kompletní implementaci nového feedu zařídí specialisté na Xemel za vás. Po implementaci budete mít feed k dispozici a můžete jej v Xemelu upravovat jako jakýkoliv jiný feed. A nebo správu svěřit do rukou Xemel týmu. 

 
Příklad vytvoření Heureka feedu z vlastního Custom feedu

obr_feedy_customfeed.png


 

Jaké jsou možnosti využití Custom řešení v Xemelu?


Implementace speciálního srovnávače či inzertního systému

Zbožových srovnávačů a jiných inzertních systémů je celá řada a každý z nich má své vlastní požadavky na feed. Nenašli jste mezi Xemelem podporovanými srovnávači ten, který potřebujete? Nevadí. Custom feedy vám dovolí pracovat s jakýmikoliv feedy. Třeba s feedy různých zahraničních srovnávačů. Usnadní vám tak expanzi na nové trhy a marketingové kanály. 

schema1_customfeed.png


 

Příprava feedu od dodavatele dle specifikace vašeho e‑shopového řešení

S Custom feedy už nemusíte zdlouhavě upravovat feedy importované do e-shopu a řešit odlišnosti ve specifikacích několika dodavatelských feedů.

Různé typy dodavatelských feedů připraví Xemel v jednotné struktuře pro vaše e‑shopové řešení. Vy ušetříte programátorův čas, svoje nervy i peníze.

schema2_customfeed.png
  


Spojení více feedů dohromady

A práci s dodavatelskými feedy posunul Xemel ještě o krok dál. S Xemelem můžete sloučit více vstupních feedů do jednoho produktového feedu. E-shopy mohou spojit feedy od několika dodavatelů v různých formátech (kombinovat například vlastní feed s feedem typu Heureka nebo Google Shopping a dalšími) do jednoho feedu jednotné struktury přizpůsobené požadavkům e-shopového řešení.
Slučovat jde samozřejmě cokoliv, nejen dodavatelské feedy. Prozatím Xemel však neumí slučovat informace z různých feedů do jednoho itemu (produktu), tzn. nedokáže vybrat informaci o např. názvu produktu, kategorii, parametrech a přidat ji k produktu druhého feedu. I to se ale v budoucnu změní. 

schema3_customfeed.png
 
 

Máte zájem o službu Custom feed?

  1. Kontaktujte Xemel, pošlete váš feed a ideálně i specifikaci feedu, dle které chcete výsledný feed zpracovat.
  2. Dohodnete se na ceně a času realizace.
  3. Registrujete se do Xemelu, aby bylo možné feed napojit na váš účet.
  4. Xemel tým se pustí do implementace.
  5. Nově připravené feedy najdete v administraci nástroje Xemel.
  6. Další úpravy pak můžete v nástroji provádět sami nebo se vám po dohodě o feed postará Xemel tým v rámci balíčku správy feedu.
  7. Platíte měsíční poplatek za nástroj Xemel dle platného ceníku.
 


🔥 Speciální akce pro FastCentrikáře

Běžná cena za 1 hodinu implementace Custom řešení v Xemelu je 1 490 Kč. Pro klienty Fastcentrik se nám podařilo vyjednat 15% slevu.

Co pro využití akce udělat? 
Stačí, když se při objednání služby odkážete na tuto akci přes Fastcentrik. Akce platí pro objednávky do 31. 1. 2021.

 
Autor článku: Traytotrayto_1.png
Technologická společnost zaměřující se na práci s produktovými daty, těžbu online dat a automatizaci bidování na srovnávačích. Ve svém portfoliu má nástroje pro e-commerce BiddingTools, BiddingManager a Xemel.
FastCENTRIK

Připravujeme Demo