Zpět na blog

Chcete zrychlit expedici zásilek? Využijte službu Balíkobot

Modul Balíkobot, který najdete v naší administraci, vám výrazně usnadní expedici zásilek. Zapomeňte na neustálé přihlašování do systémů různých přepravců. S Balíkobotem si jedním klikem vytisknete štítky ke všem balíkům z pohodlí vašeho e-shopu. Poté už jen objednáte svoz a přepravce si vyzvedne balíky.
 


Pro naše klienty, kteří se nově zaregistrují u Balíkobotu, jsme domluvili napojení jednoho dopravce ZDARMA na vyzkoušenou. Platnost akce trvá od 19. 10. 2020 do 19. 11. 2020.

Balikobot_BT.png
 
 
27 přepravců v 1 systému

Balíkobot je univerzální nástroj, který zjednoduší vyřízení jakékoliv objednávky a pomáhá rychleji expedovat zásilky.

Mezi nejzajímavější funkce patří tisk štítků, validace a track status. E-shopařům se díky nim výrazně zvyšuje doručitelnost, zkracuje čas, který expedicí tráví, a přidává možnost zásilku na cestě lépe sledovat.

Balíkobot zajišťuje přímé napojení na 27 dopravců –⁠ celosvětových, českých i slovenských např. Česká pošta, PPL, DPD, Geis, GLS, Intime, Zásilkovna, Uloženka, TOPTRANS, DHL Express, Pošta bez hranic, Slovenská pošta, UPS, TNT, Slovak Parcel Service, Gebrüder Weiss CZ, Messenger a další. Podporuje více než 250 aktivních služeb dopravců, mezi kterými jsou balíkové přepravy, paletové přepravy, odběrná místa, ale i zasílání do celého světa.

Podle dat Balíkobot ušetří při expedici zásilek průměrně 36 % času zaměstnanců a v současné době službu využívá již více než 2100 klientů.

 
 


Propojení Balíkobotu a FastCentriku

Díky možnosti přímého (API) napojení všech dostupných přepravních metod na jednom místě, máte všechny dopravce k dispozici přímo ve vašem e-shopu. Expedice každé zásilky je tak kompletně vyřízena prostřednictvím administrace FastCentriku, aniž byste rozhraní museli opouštět. Nemění se ani ceny dopravy či smlouva uzavřená mezi vámi a jednotlivými přepravci.

Návod, jak si zprovoznit službu ve FastCentriku naleznete zde: https://www.fastcentrik.cz/podpora/manual/zakladni-nastaveni/doprava/balikobot-(1

Výhody propojení s FastCentrikem:​
  • Vytváření a tisk štítků v administraci FastCentriku zvládne rychle téměř kdokoliv.
  • Pohyb zásilek je možné sledovat přímo v administraci FastCentriku.
  • Oproti ručnímu přepisování se zpravidla sníží chybovost při zadávání údajů do systémů a odpadnou zbytečné náklady.
  • Doprava se realizuje za ceny, které máte s jednotlivými dopravci nasmlouvané.
  • Komunikace s Balíkobotem probíhá rychle a efektivně.

Využijte podzimní akci a napojte se na jednoho dopravce
ZDARMA na vyzkoušenou.

Balikobot_BT-(1).png
FastCENTRIK

Připravujeme Demo