Zpět na blog

Získejte až 100 % kreditu navíc od Heureky

02.08.2021 9:27:08
Ve spolupráci s nejvyužívanějším českým srovnávačem Heureka jsme pro vás připravili speciální akci. Když Heureka dává až 100 % kreditu navíc, tak to berte!    
 

Zbožové srovnávače jsou pro internetové obchody vysoce konverzním prodejním kanálem. Konkrétně Heureka je nejznámější a nejvyužívanější srovnávač v Česku a z tohoto důvodu by na Heurece váš e-shop rozhodně neměl chybět.
 

Když Heureka dává, tak to berte!

Připravili jsme pro vás ve spolupráci s Heurekou příjemnou dlouhodobou akci. Pokud si do Heureky přidáte kredit, srovnávač vám připíše 100 % kreditu navíc (až do výše 2 000 Kč). Tedy například při nabití tisícikoruny obdržíte zdarma 1 000 Kč navíc.

Akci můžete využít, pokud jste nově registrovaní nebo pokud běžíte na Heurece už delší dobu, ale jste více než 3 měsíce ve FREE režimu.

Aby na vás Heureka pamatovala a bonus vám vyplatila, je třeba napsat na podpora@heureka.cz a sdělit heslo AKCE FASTCENTRIK (popřípadě heslo AKCE NETDIRECT v případě klientů NetDirect). Tím potvrdíte svůj nárok a bonus navíc vám bude brzy vyplacen.
 

Plné podmínky bonusové akce:

  • Akce je platná do 1. 8. 2023
  • Je určena pro klienty NetDirectu a FastCentriku.
  • Vztahuje se i na slovenskou verzi Heureky (možnost bonusu až do výše 80 €). 
  • Využít ji mohou nově registrované e-shopy na Heurece nebo e-shopy, které jsou na Heurece už delší dobu, ale běží více než 3 měsíce ve FREE režimu.
  • Těm, kteří splní tyto podmínky, Heureka po nabití kreditu připíše až 100 % navíc (do maximální výše 2 000 Kč).
  • Akci může každý obchod využít pouze jednou (Heureka si povede evidenci).
  • Pro aktivaci tohoto bonusu stačí napsat na podpora@heureka.cz a sdělit heslo AKCE FASTCENTRIK popřípadě heslo AKCE NETDIRECT v případě klientů NetDirect).

  
Věříme, že vám bude slevová nabídka užitečná a kód využijete, abyste mohli nastartovat vaši inzerci na zbožovém srovnávači Heureka tím správným směrem přímo k zisku!



Adéla Mrázková

Vytvořte si vlastní e-shop

FastCENTRIK

Připravujeme Demo