Zpět na blog

Stanislav Zrůst „Požadujeme spolehlivost a 100 % funkčnost, a to NetDirect splňuje".

Firma Belmonde.cz nabízí módní doplňky ze dřeva. Každý dřevěný výrobek je originál. Výsledkem jsou krásné, ručně zpracované výrobky z přírodních materiálů. Přečtěte si rozhovor s panem Stanislavem Zrůstem - majitelem e-shopu Belmonde.cz.

 


1. V čem se váš e-shop za dobu své existence nejvíce posunul?
„Nemáme žádné konkrétní cíle. Značku Belmonde jsme vybudovali z ničeho a baví nás práce s tak krásnými dřevěnými produkty. Je to vynikající sortiment, na kterém jsme si splnili svůj sen, a děláme práci, ze které máme radost."

2. Co nového plánujete na vašem e-shopu v nejbližší době?
„V nejbližší době plánujeme sladěné dárkové sady výrobků typu motýlek - hodinky. Motýlek, manžetové knoflíčky a podobně. Právě teď zkoušíme dřevěné kabelky. Náš sortiment zahrnuje také dřevěné sluneční brýle a flash disky, které často děláme na zakázku pro firmy s vypáleným logem."

3. Proč jste si pro spolupráci vybrali firmu NetDirect a jak vám spolupráce vyhovuje?
„Jednoznačně na základě předchozích zkušeností s jinými poskytovateli, které byly negativní. Spolupráce nám vyhovuje. Požadujeme spolehlivost a 100 % funkčnost, a to NetDiret splňuje. Samozřejmě jsme i s NetDirectem v minulosti řešili drobné problémy, ale rozdíl je v tom, že tady se vám někdo skutečně věnuje a problémy se řeší."

4. Co vás vedlo k tomu, abyste si založil e-shop s tímto sortimentem?
„Máme rádi vůni dřeva, jeho textury a rozmanitosti v každém jeho detailu. Ten sortiment nás prostě baví a je to doufám vidět i u zákazníků. S každým balíčkem si dáváme speciální péči. Zaměřujeme se hodně na jedinečný zážitek při rozbalování zásilky apod."

5. S jakým dřevem nejčastěji pracujete?
„Hodinky a motýlky jsou vyrobeny vždy z pečlivě vybraného, kvalitního dřeva. Například javor, mahagon, ořech, eben nebo bambus. Je to samozřejmě jiné u hodinek a u motýlků. Máme v nabídce také flash disky, sluneční brýle a chystáme další produkty."

6. Jak postupujete při samotné tvorbě produktů?
„Nahlédněte pod ruce našich specialistů a omrkněte, jak se vše tvoří a funguje:" https://www.belmonde.cz/vyroba-a-sklad

7. Jak na dnešních trhu vnímáte konkurenci? Je velká? V čem se lišíte?
„Značka Belmonde je náš projekt, který nás velmi baví. Neřešíme postavení na trhu, nechceme se nijak dramaticky rozšiřovat. Chceme dělat práci, která nás těší a přináší lidem radost. My přinášíme pod značkou Belmonde velmi zajímavé dřevěné produkty s velmi osobitým přístupem k zákazníkům a tím jsme na trhu jedineční."

10 let obchodních zkušeností!
„Každý dřevěný výrobek je originál a je výsledkem precizní ruční práce s přírodními materiály. Při výrobě produktů dbáme na péči o životní prostředí a udržitelnost."


Inspirujte se krásou přírody při výběru hodinek, motýlků a dalšího zboží na e-shopu Belmonde.cz
FastCENTRIK

Připravujeme Demo