Zpět na blog

Kupte si hotový e-shop bez další práce a investic

18.05.2023 11:25:41
Chcete podnikat na internetu, ale chybí vám větší investice pro úspěšný rozjezd nového byznysu? Nebo již máte vlastní e-shop a chtěli byste své podnikání rozšířit? Pořiďte si hotový e-shop napojený na dodavatele a začněte vydělávat klidně ještě dnes. S hotovým ready-made e-shopem je to snadné.

Podnikejte bez větších investic a skladu

Nenechte si svůj podnikatelský plán a sen o vlastním e-shopu překazit chybějícími sklady, logistikou či nedostatkem vlastních financí. Koupit si můžete již hotový ready-made e-shop napojený na systém Dropshipping.cz a podnikat na internetu můžete začít ještě dnes. Na naší burze e-shopů budeme pravidelně nabízet kompletně hotové e-shopy připravené ke spuštění.

Proč koupit již hotový e-shop?

Pokud již e-shop vlastníte, moc dobře víte, jaké kroky je nutné učinit pro jeho úspěšný rozjezd. Čeká vás mimo jiné výběr zboží, registrace domény, výběr e-shopového řešení, výběr dodavatele, platebních metod, logistiky a zajištění marketingové a obchodní strategie.

Pokud se chcete většině těchto povinností vyhnout, můžete si zakoupit již hotový e-shop a můžete začít prodávat ještě dnes.
 

Tip pro vás 🏷️
Máte již vlastní e-shop na FastCentriku? Využijte slevu až 45 %  na pronájem druhého e-shopu.

Rychlý a snadný start vašeho podnikání

Chcete využít aktuálních trendů nebo sezónních prodejů? Koupě hotového e-shopu vám umožní rychlý start vašeho internetového podnikání. Zapomeňte na zdlouhavé zakládání vlastního e-shopu, volbu designu a starosti s technickými detaily. Začněte okamžitě prodávat a získávat zákazníky na již hotovém e-shopu.

Podpora a pomoc ostřílených odborníků

Nebudete na to sami. Se začátky vašeho podnikání vám rádi pomůžeme. Naučíme vás pracovat v administraci, vysvětlíme, co je zapotřebí pro úspěšné provozování vlastního e-shopu a poradíme také s propagací a marketingem.

Ověřený koncept systému Dropshipping.cz

Náš hotový e-shop již prošel testováním a je založen na osvědčeném konceptu propojení se službou Dropshipping.cz. To vám dává vyšší šanci na úspěch, protože koncept již byl ověřen a funguje na mnoha jiných internetových obchodech.

E-shop se zahradním nábytkem

E-shop nabízí široký sortiment nábytku, vybavení a techniky pro zahradu. Nabídku doplňuje zboží ze sekce volný čas a sport. E-shop obsahuje tři hlavní kategorie a přes dvacet podkategorií, množství kategorií můžete libovolně přidávat i ubírat. Obchod je kompletně napojen na dodavatele, takže se nemusíte starat o skladové zásoby ani logistiku. Název e-shopu a jeho logo si můžete zvolit sami. 
 

JAK TO FUNGUJE?

E-shop je propojen se službou Dropshipping.cz. Takže nemusíte tvořit žádnou skladovou zásobu, zboží odchází k zákazníkovi rovnou od dodavatele, na kterého je e-shop již napojen. Nemusíte zboží ani objednávat, ani balit či posílat. Nestaráte se o fakturaci, administrativu a dokonce ani o reklamaci zboží.

KOLIK BUDETE VYDĚLÁVAT?

Vaše provize je rozdíl mezi maloobchodní a velkoobchodní cenou. U každého dodavatele máte v systému Dropshipping.cz uvedeno , jak můžete hýbat s maloobchodní cenou. Snížit cenu můžete o uvedené rozpětí, zvýšit můžete libovolně dle vaší cenové politiky.

KOLIK VÁS BUDE E-SHOP STÁT?

Celková cena za koupi uvedeného e-shopu je 9 900 Kč bez DPH. Zahrnuta je příprava e-shopu ke spuštění, úprava grafické šablony a napojení na dodavatele. Na provoz e-shopu vám postačí méně než tři tisíce korun měsíčně. E-shop poběží na naší platformě FastCentrik s aktivním balíčkem PLUS. Za licenci budete platit měsíční poplatek 2 460 Kč bez DPH. Pokud zvolíte roční platbu, bude vám automaticky naúčtována sleva 15 %. Jakmile budete mít vybrán název pro váš e-shop, bude nutné provést ještě registraci domény.

Chci koupit již hotový e-shop. Jak postupovat?

Vybrali jste si některý z našich hotových e-shopů a zajímá vás, jak postupovat? Napište nám na 📧 obchod@fastcentrik.cz nebo zavolejte na ☎️  800 666 222 a my vám e-shop představíme. Projdeme s vámi projdeme jednotlivé nastavení, ukážeme, jak pracovat v administraci a jak provádět další úpravy.

FastCENTRIK

Připravujeme Demo