Zpět na blog

I v této době se na nás můžete spolehnout

14.04.2020 16:49:29
Vážení klienti, víme, že je toto období pro všechny velmi náročné. Záleží nám na tom, aby vám online byznys prosperoval, a proto jsme připravili nabídku možností, jak zvelebit váš e-shop v době krize. Prozkoumejte s námi všechny možnosti a neváhejte nás oslovit. Uděláme maximum pro to, abychom vám byli oporou a zároveň vám vše co nejvíce ulehčili.
 

Pomoc s online marketingem


online marketing
Jelikož došlo k nenadálé situaci, na kterou reaguje i marketingový trh, chceme vám být nápomocni i v této oblasti. Právě teď je ta nejvhodnější chvíle zaměřit se na optimalizaci!


S čím vším vám pomůžeme?

  • Sestavení kompletní marketingové strategie – Správně sestavená marketingová strategie povede k naplnění vašich byznysových cílů.
  • SEO – Vhodným výběrem klíčových slov a správnou strategií získáte maximální návštěvnost z fulltextových vyhledávačů (Seznam, Google) za co nejnižší náklady. Dále zajistíme budování zpětných odkazů, tvorbu kvalitního obsahu, který bude prodávat.
  • PPC – Připravíme vhodnou strategii PPC reklamy. Doporučíme optimální částku, kterou je vhodné do PPC investovat a připravíme kampaně tak, aby každá koruna investovaná do PPC byla maximálně využita.
  • Zbožové vyhledávače – Pro e-shopy představují vyhledávače zboží nemalý zdroj návštěvnosti a především pak tržeb. Budeme za vás spravovat kampaně na zbožových srovnávačích s ohledem na preciznost a rentabilitu.
  • Mailing – Budeme se vám starat o pravidelné rozesílání newsletterů na základě vašich podkladů.
  • Pravidelná správa Facebooku a Instagramu – Připravíme vám až až 8 příspěvků za měsíc, které přizpůsobíme vašemu vizuálnímu stylu, vytvoříme originální popisek a podpoříme reklamou.

Ozvěte se našim marketingovým specialistům na e-mailové adrese 
onlinemarketing@netdirect.cz.

Proberou s vámi jednotlivé možnosti a rádi vám poradí. Na základě vašich individuálních potřeb vyberou vhodné platformy a marketingový mix, který bude pro vás relevantní.

 

Osobní konzultant na podpoře


fastcentrik podpora
Osobní konzultant se stane vaší pravou rukou a jeho služby vám zajistí mnoho nadstandardních výhod, mezi které patří například prioritní odbavení vašich telefonických dotazů a přání skrze Helpdesk. Dále se bude v rámci desetihodinového měsíčního fondu věnovat vašim individuálním požadavkům na vzhled vašeho e-shopu.
 

Služba obsahuje:

  • individuální úpravy na e-shopu (pracovní fond 10 hodin měsíčně),
  • naprogramování CSS/JS,
  • tvorbu bannerů,
  • úpravy XSLT šablon pro Pohodu,
  • zásahy do administrace (například správu produktů).
 mám zájem

Grafika na míru


grafika na míru
Odlište se od ostatních vlastní nápaditou grafikou. Dokážeme vám navrhnout unikátní design, který vám bude každý závidět, ale hlavně, bude prodávat.
 
mám zájem
 

Mall Marketplace –⁠ Online tržiště, které se firmám vyplatí

mall group mapa
Jsme jediné krabicové řešení, které momentálně službu Mall Marketplace nabízí.
 
V současné situaci, kdy většina zákazníků převážně nakupuje u velkých ověřených firem a e-shopů, vám inzerce na tržišti může výrazně pomoci zvednout obraty z prodeje. Navíc díky většímu dosahu uvidí vámi vystavené zboží výrazně širší okruh potenciálních zákazníků. Ušetříte tím i marketingové náklady, protože MALL zajistí podporu vašich produktů prostřednictvím výkonnostního marketingu na srovnávačích, newsletterů, proma a dalších nástrojů.
 
 
 

A na závěr další skvělá novinka –⁠ připravujeme pro vás nové webináře na různá témata ohledně provozování e-shopu a jeho propagace. Máte se na co těšit. Věříme, že tuto nelehkou situaci společně zvládneme. 😊


adelamrazkova-fastcentrik
FastCENTRIK

Připravujeme Demo