Zpět na blog

Comgate má nové, výhodnější a přehlednější tarify

30.03.2023 9:46:15
Nové tarify platební brány a terminálů představila společnost Comgate. Jsou výhodnější a vyznačují se jednoduchostí a přehledností. Novým zákazníkům je Comgate nabízí už teď, pro stávající uživatele budou platit od 1. června, případně na vlastní žádost dříve.

Vyberte si tarif, který vám nejvíce vyhovuje

Nové tarify Comgate poskytují klientům svobodu volby – každý obchodník si může vybrat ten, který co nejvíce vyhovuje jeho potřebám. Tarif Easy bude vyhovovat obchodníkům, kteří mají rádi náklady pod kontrolou, ale nechtějí řešit složité výpočty. Tarif Profi je zase vhodný pro ty, kteří podrobně sledují rozložení platebních metod ve svém obchodě a chtějí se více podílet na řízení nákladů na platební bránu. Tarif Start pomáhá začínajícím obchodníkům rozjet podnikání.

Všechny tarify jsou zejména díky snížení fixních poplatků výhodnější, jejich tabulky jsou přehledné a jednoduché. Dokonce natolik, že se každý z nich vejde na jednu stránku formátu A4. V Comgate při jejich tvorbě naslouchali stávajícím klientům, několik měsíců procházeli jejich požadavky a zkoumali komunikaci s nimi. Analýze podrobili i nabídky konkurence.

Comgate nabízí nově provoz platební brány a terminálů podle tří tarifů:

Tarif Start – pro obchodníky, kteří v minulosti nepřijímali platby kartou. Prvních 6 měsíců je provoz platební brány bez měsíčního poplatku, po stejnou dobu nejsou žádné poplatky ani za transakce do výše 50 tisíc Kč měsíčně (2 tisíce EUR na Slovensku). Po půlročním období přechází obchodník na tarif Easy.
Tarif Easy – má jen jednu sazbu pro všechny platební metody. Nezáleží na tom, zda jde o platbu kartou, bankovní převod, odloženou platbu nebo jinou, všechny stojí 0,9 % + 1 Kč. Obchodník tak na první pohled ví, kolik ho provoz služby bude stát, nemusí řešit výpočty podle poměru použitých platebních metod.
Tarif Profi – rozlišuje sazby podle použitých platebních metod. Využijí ho obchodníci, kteří mají přehled o tom, jaký poměr zákazníků u nich platí spotřebitelskou kartou vydanou v EU, jaký poměr mají bankovní převody a jaký další metody. I takto členěný tarif však obsahuje jen třetinu hodnot v porovnání s jinými ceníky obvyklými na trhu, je tedy přehlednější.

Novým zájemcům o platební bránu nabízí Comgate nové tarify už nyní, stávající klienti na ně přejdou automaticky 1. června 2023, na základě vlastní žádosti mohou už dříve.
 

FastCENTRIK

Připravujeme Demo