Zpět na blog

10 důvodů, proč si pro svůj e-shop vybrat FastCentrik

27.07.2022 12:38:33
Pokud si chcete založit vlastní e-shop, je snadným a jednoduchým řešením pronájem e-shopu. Především pro nováčky je to ta nejvýhodnější varianta. Odpadnou starosti s technickými záležitostmi a svou energii můžete věnovat tomu, co je pro váš byznys skutečně důležité. Jenže jak vybrat to nejlepší řešení, když jich je na českém trhu jak hub po dešti? Máme řešení! S FastCentrikem nikdy nešlápnete vedle.  

1. Patříme mezi lídry na trhu již 20 let

Nejsme žádní nováčci, e-shopy stavíme již od roku 2002. Patříme mezi největší poskytovatele krabicového řešení pro tvorbu e-shopu v Česku a FastCentrik si vyzkoušely už tisíce spokojených uživatelů. Každý den se staráme o to, aby byl váš e-shop stabilním a bezpečným místem pro vás a vaše zákazníky. 

 „Naším cílem je spokojený zákazník. Za celou dobu, co v e-commerce působíme, si zakládáme na přístupu k zákazníkům a servisu. Pro naše klienty jsme tady každý den, včetně víkendů a svátků, což beru jako přidanou hodnotu, pokud se rozvoji e-shopu věnujete převážně v odpoledních a večerních hodinách nebo o víkendech. Jsme schopni nabídnout našim klientům rozvoj a pomoci jim k růstu díky tomu, že se nezaměřujeme jen a pouze na vývoj e-shopů, ale máme přesah také do dalších oblastí," komentuje působení FastCentriku na trhu Libor Zůbek, Head of FastCentrik & CMO ve společnosti NetDirect.

2. Ideální e-shopové řešení pro ty, co to myslí vážně 

Nemusíte být ostřílený prodejce, který se ve světě e-commerce pohybuje jako ryba ve vodě. Dokonce nám vůbec nevadí, pokud své podnikání rozjíždíte úplně od nuly. Je nám jedno, jestli je e-shop váš hlavní zdroj příjmu, nebo jej provozujete jen jako vedlejšák či koníček. FastCentrik nabízí e-shopové řešení pro každého, kdo chce získat velký e-shop za malé peníze.  

3. FastCentrik nabízí potřebné funkce pod jednou střechou 

Už jste se zamýšleli nad tím, co všechno by měl váš e-shop umět? Nezoufejte, pokud si jako začínající podnikatel nad touto otázkou lámete hlavu. Důležité je, aby byl váš e-shop funkční a použitelný. Kvalitní internetový obchod by měl být přehledný a zároveň intuitivní, měl by se dát snadno ovládat, tak aby to zvládl i provozovatel bez znalostí programování. 
 

Každá kategorie a ikona by měla mít své logické uspořádání a zařazení do struktury webu. Měl by obsahovat všechny potřebné funkce, abyste měli dokonalý přehled o stavu objednávek, skladového hospodářství a přístup ke všem potřebným dokladům a informacím. E-shop by se měl dát lehce napojit na ERP systémy, cenové srovnávače, platební brány a další nástroje.  
 

FastCentrik tohle všechno nabízí a umí toho ještě více

JEDNODUCHÁ A PŘÍVĚTIVÁ ADMINISTRACE

Váš e-shop zvládnete spravovat i bez technických dovedností. Při vývoji FastCetriku jsme udělali maximum proto, aby se vám s administrací pracovalo co nejlépe. Díky mnoha letům fungování a testování nabízíme řešení, které je uživatelsky přívětivé a jednoduché. A pokud si přece jenom nebudete vědět rady, je vám k dispozici 7 dní v týdnu podpora, která vám vždy ochotně poradí.

V ceně FastCentriku máte pravidelné aktualizace jádra a modulů, takže vám nové funkce přibývají automaticky bez jakýchkoli poplatků.

VELKÝ VÝBĚR RESPONZIVNÍCH GRAFICKÝCH ŠABLON

Vybíráte si z velkého množství profesionálně navržených a obchodně funkčních šablon. Všechny grafické šablony se přizpůsobí, ať už si váš e-shop zákazník prohlíží na počítači, tabletu nebo mobilu. K jednotlivým šablonám lze provádět také úpravy na míru, takže můžete z vašeho e-shopu udělat jedinečné místo, kde se budou vaši zákazníci s oblibou vracet.

4. Nízká cena v poměru s kvalitou a množstvím funkcí

Můžete si být jisti, že za své peníze dostanete maximum. To, za co si ostatní nechávají platit, získáte u nás již v základní ceně balíčku MINI. Nemusíte si nad rámec pronájmu dokupovat další rozšiřující funkce. Pokud zjistíte, že vám základní balíček nestačí, je možné jej kdykoli změnit na vyšší verzi.

5. Nadstandardní zákaznická péče

Spokojený zákazník je naše největší priorita a nadstandardní zákaznická péče je nedílnou součástí každého e-shopového řešení FastCentrik. Abychom našim eshopařům usnadnili a urychlili řešení požadavků, je zákaznická péče rozdělena na zákaznickou a technickou část:

Podpora je našim zákazníkům k dispozici 7 dní v týdnu, 365 dní v roce — dokonce i o víkendech a svátcích.
 

Stejně tak můžete kdykoli nahlédnout do našeho přehledného průvodce, vzdělávat se díky naší Akademii, případně se zúčastnit některého z webinářů a školení. Jsme zde pro vás také na sociálních sítích. Ve skupině FastCentrik Forum můžete načerpat spoustu zajímavých rad a tipů od ostatních uživatelů e-shopového řešení FastCentrik.

6. Můžete se podílet na vývoji nových funkcí

Máte v hlavě zajímavý nápad na nějaké vylepšení? V administraci FastCentriku v záložce Kniha přání nám můžete dát vědět, o jaké moduly a funkce máte zájem.
 

Pokud bude váš návrh úspěšný v hlasování ostatních uživatelů, integrujeme vámi navržený zlepšovák do administrace FastCentriku. Můžete se tak přímo podílet na vývoji FastCentriku.


 
“Zpětná vazba od zákazníků je pro nás velmi cenná. Víme díky tomu, co opravdu potřebují. Každopádně není vždy v našich silách zavděčit se všem, ale i na to máme řešení v podobě hybridního e-shopu,” upřesňuje Libor Zůbek.

7. Kvalitní e-shop, který poroste s vámi

Dost možná si na začátku vašeho podnikání říkáte, že vám bude stačit pronájem e-shopu, protože budete podnikat pouze na tuzemském trhu, nemáte v plánu nijak expandovat nebo rozšiřovat své aktivity. Ne nadarmo se ale praví, že člověk míní a život mění. My ve váš úspěch věříme a počítáme s ním už od počátku naší spolupráce. I proto nabízíme možnost přechodu každého balíčku na vyšší verzi a jeho další rozšíření.
 

Začínat u nás můžete s pronájmem e-shopového řešení FastCentrik a pokud ucítíte, že jste dosáhli jeho limitů, nabídneme vám hybridní e-shop či e-shop na míru. Vše u nás máte pod jednou střechou, rychle a bez komplikací.

8. Nekupujete zajíce v pytli

Jak se správně rozhodnout, které řešení je pro vás to nejlepší? Volba ideálního e-shopového řešení je pro začínajícího e-shopaře, který netuší, co od něj očekávat, opravdový oříšek. Naštěstí s námi nikdy nebudete kupovat zajíce v pytli. Zdarma si vyzkoušíte a otestujete, co všechno FastCentrik umí, a poté se rozhodnete, zdali jsme splnili vaše očekávání.

Bezplatné 30denní testování plné verze

Zkuste si v našem systému chvíli pracovat. Není nad vlastní zkušenost a pocit, který z e-shopového řešení máte. Naši demo verzi můžete zkoušet celých 30 dní a to dokonce v plné verzi, tedy se všemi dostupnými funkcemi v balíčku.
 
Do e-shopu si můžete nahrát vlastní produkty nebo využijete předpřipravených testovacích dat. Všechny údaje, které do zkušebního e-shopu vložíte, vám v případě zájmu převedeme do ostré placené verze FastCentriku zdarma a bez čekání.

Nestranná hodnocení na webu vybrat-eshop.cz

Můžete se podívat, jak jsou s naším e-shopovým řešením spokojeni ostatní uživatelé. Využít můžete přímo nástroj pro vyhledávání a porovnávání e-commerce aplikací a eshop systémů dostupných na trhu vybrat-eshop.cz. Podívejte se na hodnocení a komentáře ostatních uživatelů.


Zdroj: https://www.vybrat-eshop.cz/eshop/fastcentrik/recenze

9. Pravidelná dávka vzdělávání

S námi budete neustále v obraze. Pomůžeme vám v začátcích vašeho podnikání, ale také v jeho průběhu. Každý měsíc vás budeme zásobovat pravidelnou dávkou informací, které budou důležité a relevantní pro fungování a rozvoj vašeho e-shopu. Pokud se chcete sami učit novým věcem, můžete využít naší Akademii, ve které se můžete vzdělávat podle toho, v jaké fázi vašeho podnikání se zrovna nacházíte.

10. Garance vrácení peněz

Jsme přesvědčeni, že FastCentrik je tím nejlepším řešením pro váš e-shop. A věříme si tak moc, že pokud se přece jen v rámci prvních 3 měsíců rozhodnete pro jiné řešení, vrátíme vám peníze za pronájem e-shopu a to bez udání důvodu.

Už jste se rozhodli a nechcete dále čekat? Vyzkoušejte náš e-shop na 30 dní zdarma a přesvědčte se sami, že FastCentrik je tím nejlepším řešením pro vás e-shop.


 
FastCENTRIK

Připravujeme Demo