Zpět na blog

Usnadněte si rozjezd podnikání. S FastCentrikem získáte do začátku až 10 000 Kč jako bonus!

11.08.2022 10:23:06
Každé začátky jsou těžké. V případě, že začínáte podnikat, to platí dvojnásob. Rozhodnutí postavit se na vlastní nohy obnáší notnou dávku odvahy, vyžaduje mnoho času a především financí. Proto je dobré, když po vašem boku stojí partner, který vám tento start maximálně usnadní a přidá na rozjezd vašeho podnikání ještě něco navíc. S FastCentrikem můžete získat vstupní bonus pro úspěšnější start vašeho e-shopu až do výše 10 000 Kč. Zajímá vás, jak na to?

Vyzkoušejte si podnikání zdarma

Láká vás představa online podnikání a přemýšlíte o založení vlastního e-shopu? Podnikání v e-commerce má oproti provozování kamenného obchodu řadu výhod. Jednou z největších předností internetového podnikání je možnost vyzkoušet si zdarma založení e-shopu a jeho správu. Pokud si navíc vyberete jako svého partnera FastCentrik, získáte také garanci vrácení peněz na dalších 90 dní od doby, kdy si vyberete konkrétní tarif. A to je benefit, který jen tak někde nezískáte.

Vytvořte si vlastní e-shop

2 000 Kč na reklamní kampaně Sklik

Nalijme si čistého vína. I když se snažíte sebe víc, máte perfektní e-shop naplněný zajímavými produkty, skvělou grafiku s jasnou navigací, funkční a použitelný vzhled, bez dobře provedené reklamní kampaně se e-shop rozjíždí jen těžko. Dobrým pomocníkem jsou PPC reklamy, protože na váš e-shop přivedou nové zákazníky.
Využít můžete např. inzertní systém Sklik, se kterým můžete dát světu o svém e-shopu jednoduše a rychle vědět. A my vám k tomu darujeme do začátku 2 000 Kč jako bonus, se kterým můžete ihned začít inzerovat.

Jak si o bonus zažádat?

O vstupní bonus 2 000 Kč si zažádejte přes systém Helpdesk, kde si založíte ticket a požádáte kolegy ze zákaznické péče o vystavení bonusu 2 000 Kč pro reklamní kampaň Sklik. Ti vám následně vygenerují kód, který vložíte do vaší Sklik administrace, a tím se vám nabije kredit v dané hodnotě.
 

1 000 Kč na doplňkové služby

Využijte některou z našich doplňkových služeb a zjednodušte si vaše podnikání. Díky službě Rychlý start vám pomůžeme s nastavením e-shopu i s mnoha dalšími drobnostmi, se kterými si nevíte rady nebo na ně prostě nemáte čas. Služba Podpora+ vám zajistí přednostní odbavení ticketů a 10 hodin invidiuálních úprav na podpoře každý měsíc zdarma. Pokud začínáte a svůj e-shop teprve rozjíždíte, můžete na některou z těchto služeb využít slevu 1 000 Kč. O slevu si zažádejte přes systém HelpDesk.

Až 2 000 Kč bonus na kredit od Heureky

Ve spolupráci s nejvyužívanějším českým srovnávačem Heureka jsme pro vás připravili speciální akci. Pokud si do Heureky přidáte kredit, srovnávač vám připíše až 100 % kreditu navíc a to až do výše 2 000 Kč. Akce se vztahuje na všechny e-shopaře, kteří jsou nově registrovaní nebo fungují na Heurece už delší dobu, ale jsou více než 3 měsíce ve FREE režimu.

Jak si o bonus zažádat?

Pro získání bonusu je třeba nabít kredit na svém Heureka účtu a následně napsat na podpora@heureka.cz a sdělit heslo AKCE FASTCENTRIK (popřípadě heslo AKCE NETDIRECT v případě klientů NetDirect). Tím potvrdíte svůj nárok a bonus navíc vám bude brzy vyplacen.
Chcete vědět více? Podívejte se na podmínky a podrobný návod, jak získat bonus až 2 000 na Heureka kredit v našem blogovém článku.

5 000 Kč bonus na grafiku na míru

Na to, aby se z návštěvníka e-shopu stal zákazník, máte jen pár vteřin, ve kterých musíte zanechat ten nejlepší první dojem. I z toho důvodu nabízíme našim e-shopařům možnost provádět grafické úpravy na míru. A protože vám chceme vaše začátky co nejvíce ulehčit, přicházíme se speciální akcí pro nové zákazníky, která je platná od 1. 8. 2022. Na vytvoření grafiky na míru vám přispějeme částkou až 5 000 Kč. Tuto slevu získají všichni noví e-shopaři, kteří si zažádají o službu grafika na míru do 5 měsíců od objednání ostré verze e-shopového řešení FastCentrik.

Jak si o bonus zažádat?

O bonus 5 000 Kč na grafiku na míru si zažádejte přes systém Helpdesk, kde si založíte ticket a požádáte kolegy ze zákaznické péče vystavení slevy. Ti vám následně odečtou vstupní bonus od celkové fakturované částky.

Usnadněte si začátek vašeho podnikání

Nevíte si rady s tvorbou či správou kampaní? S jejich nastavením a obsluhou vám pomohou specialisté z online marketingu, kteří se ve správě kampaní pohybují jako ryby ve vodě. Pokud potřebujete poradit s tvorbou vašeho e-shopu či provést grafické úpravy na míru, obraťte se na naše kolegy ze zákaznické péče, kteří vám ochotně poradí a pomohou se základním nastavením.

Máte otázky? Neváhejte se ozvat na obchod@fastcentrik.cz nebo zavolejte na 800 666 222 a rozjeďte své podnikání naplno.

 
FastCENTRIK

Připravujeme Demo