Zpět na blog

S kalkulačkou Comgate spočítáte, kolik vás bude stát platební brána

26.09.2022 8:27:39
Komplexní skladba poplatků a množství různých – i neveřejných – sazebníků. To jsou důvody, proč není výpočet nákladů na provoz platební brány nic jednoduchého. Společnost Comgate na svém webu zveřejnila interaktivní kalkulačku, díky níž si výdaje snadno spočítáte.
 

Sazebníky poskytovatelů platebních bran jsou leckdy neveřejné nebo přinejmenším nepřehledné. Transakční poplatky za platby kartou se skládají z několika proměnných závisejících na zemi, v níž byla karta vydána, na společnosti, která ji vydala, nebo na typu karty. Vypočítat si, kolik měsíčně za provoz brány zaplatí, není pro e-shopaře nic jednoduchého. Společnost Comgate na svém webu zveřejnila interaktivní kalkulačku, která tento výpočet jednoduše provede, případně srovná nabídku Comgate s vašimi aktuálními náklady.

Srovnejte si náklady

Kalkulačka funguje na jednoduchém principu – stačí do ní zadat objem plateb za měsíc a jejich průměrnou výši. Výsledkem je, kolik by měsíčně stál provoz platební brány Comgate a srovnání těchto nákladů s průměrem na trhu. Srovnávat lze i v konkrétní situaci – po zadání hodnoty z měsíčního vyúčtování od aktuálního poskytovatele. Pro ještě přesnější výsledky můžete v detailním zobrazení zadat procentuální porovnání různých platebních metod, které zákazníci na vaší platební bráně využívají.
KALKULAČKU VYZKOUŠEJTE ZDE

 
 
FastCENTRIK

Připravujeme Demo