Zpět na blog

Responzivní design

V dnešní době se čím dál více využívají mobilní telefony jako nástroje pro nákup na e-shopech či k prohlížení webových stránek. S tím souvisí i responzivní design, který je velice důležitý pro lepší orientaci na menších obrazovkách.

Grafika v responzivitě

Pro krásnou webovou stránku nebo e-shop je důležitý responzivní design. Pokud chcete zákazníka zaujmout svou stránkou, kde vidí např. obrázky produktů, myslete na to, aby se produkty v mobilní či tabletové verzi zobrazovaly správně a ve správné kvalitě. Vaše stránka v responzivním designu bude čitelná, přehledná na jakémkoliv zařízení.  Při správném rozlišení docílíte toho, že zákazník zůstane déle a uvidí vše, tak jak má. Přečte si tak obsah bez toho, aby si jej musel sám zvětšit či rozšířit.

Chytrý telefon, popřípadě tablet máme zapnutý pořád. Zkracujeme si volné chvíle čtením e-mailů, vyhledáváním různých informací, brouzdáním po internetu, nakupováním atd. Je pro to velice důležité myslet na přizpůsobení zobrazení. Pro návštěvníky není nic horšího, než si stránku po kouscích zvětšovat, posouvat a přizpůsobovat. Je proto jen otázkou času, kdy v takovémto případě o zákazníka přijdete.

Nic tedy nezanedbejte a pečujte o své zákazníky tak, aby se cítili stále komfortně.

Objednejte si od nás Grafiku na míru a buďte stále trendy.

 
FastCENTRIK

Připravujeme Demo