Zpět na blog

Potkejte se s námi na akci Reshoper 2020

16.01.2020 14:19:03

Reshoper je jedna z největších a nejpřínosnějších českých e-commerce akcí. Ať už o vlastním e-shopu teprve přemýšlíte nebo patříte mezi ostřílené provozovatele, Reshoper byste si neměli nechat ujít. A my u toho budeme s vámi, tak se zastavte třeba pro radu nebo zvýhodněnou nabídku. Čekáme vás na našem stánku.


Reshoper má co nabídnout

Reshoper je koncept veletrhu s konferencí a poradenskou zónou. Jedná se o e-commerce akci, na které vám 130 firem a 15 nezávislých odborníků poradí, jak vylepšit váš e-shop. Už 30. ledna 2020 v PVA EXPO PRAHA!
 
Základní varianta vstupenky na veletrh je bezplatná a zaregistrovat se můžete zde https://www.reshoper.cz/cs/vstupenky/.

Konferenční vstupenka na placený program, který bude zaměřen na strategický rozvoj e-shopu na základě dat, vyjde na 3.290 Kč.

reshoper2020.jpg

Odnesete si kupu dobrých rad a zlaťáků

Přijďte si k našemu stánku popovídat s našimi produktovými specialisty, markeťáky a obchodníky. 💬 Společně můžeme probrat váš stávající e-shop a možnosti jeho rozvoje. Ať už jste našimi klienty, nebo ne. Rádi poradíme komukoliv. Odejdete s cennými radami a pytlem plným zlaťáků 💰 (a to doslova, nechte se překvapit).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Přihlaste se na individuální konzultaci, v rámci které se vám můžeme naplno věnovat.  

btn-zelene-zamluvit-si-cas.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


A pokud budete mít zájem, představíme vám naše e-shopové systémy:
  • krabicové řešení FastCentrik,   
  • hybridní e-shop, neboli dostupnější kompromis mezi „krabicí“ a e-shopem na míru,
  • B2C/B2B e-shop na míru – robustní e-shop pro náročné.
netdirect_reshoper2020

Nenechte si ujít Reshopera a seznamte se s nejrůznějšími nástroji, které pomohou vašemu podnikání. Objevujte, inspirujte se a potkejte se s dalšími podnikateli, či osobnostmi e-commerce. Těšíme se na vás!

FastCENTRIK

Připravujeme Demo