Zpět na blog

Pomůžeme vám zvýšit obrat prodejem na Aukru

Zvyšte své prodeje ještě před Vánoci! Blíží se Vánoce – období největších nákupů v roce. Tak co zvýšit své šance opravdu efektivním způsobem? Ve spolupráci se společností Aukro pro Vás máme akční novinku platnou pouze do 23. 11. 2017.

  • Nevíte, co s vráceným zbožím? Nabídněte ho na Aukru. Nevíte, co s výprodejovým zbožím? Nabídněte ho na Aukru. Nevíte, jak efektivně zvýšit své prodeje? Prodávejte na Aukru!
  • A jestli váháte nad tím, jak byste si vše zprovoznili, nemusíte. Na to jsme tady pro Vás my, abychom Vám ze začátku pomohli s prvním vystavením položek a kompletním nastavením účtu. Budeme potřebovat pouze datový feed a za pár dnů Vám předáme nachystaný prodejní účet s vystavenými položkami.
  • Další pomocí z naší strany bude bezplatné školení, které vám dodá všechny potřebné dovednosti k tomu, abyste si tuto vychytávku později zvládli spravovat již sami.

Co dokáže Aukro - největší český Marketplace?






Tak na nic nečekejte a pokud se Vám tato nabídka líbí, zadejte si ticket do HelpDesku a my se Vám se všemi potřebnými detaily ozveme co nejdříve! Individuální konzultace poskytne náš specialista Pavel Macháček, který Vám se vším pomůže a poradí.
FastCENTRIK

Připravujeme Demo