Zpět na blog

Partneři FastCentriku vám pomohou zvýšit prodeje

06.10.2021 14:21:33
Práce na e-shopu někdy nebývá procházka růžovou zahradou a každá odborná pomoc je vítaná. Vezměte si k ruce specialisty, kteří se kolem e-shopů točí dnes a denně. Mezi FastCentrik partnery naleznete odborníky z různých oborů e-commerce, kteří se dobře orientují v prostředí e-shopové platformy FastCentrik a dalších oborech a díky tomu můžou posunout vaše online podnikání kupředu.
 

Najděte si vhodného parťáka na pomoc s e-shopem

Jste majitelem internetového obchodu a nestíháte e-shop spravovat? Uvítali byste zkušeného brigádníka, který vám pomůže s časově náročným plněním položek do e-shopu, nahráváním obrázků a psaním tematických článků? Nebo hledáte osobu, pro komplexní management vašeho e-shopu, která vám přinese nové nápady, jak zvýšit obraty a návštěvnost? Pokud ano, pak jste na správném místě.

Nabízíme vám přehledný seznam partnerů, kteří mají zkušenosti s e-shopovým řešením FastCentrik a nabízejí různé specializace. Partneři FastCentriku se zaměřují na různé obory související s chodem e-shopu a online marketingem.

Každého specialistu před zařazením do partnerské sekce pečlivě prověřujeme. Můžete si být proto jisti, že se jedná o kvalitní specialisty, kteří se mohou stát užitečnými pomocníky a rádci.

Vybírat můžete z dodavatelů v různých oblastech

Kategorie

E-shopové zázemí a marketing pod jednou střechou

Co se týče digitálního marketingu, svěřit jej můžete rovnou do našich rukou, abyste měli vše okolo vašeho e-shopu pod jednou střechou. Máme interní tým marketingových specialistů, kteří se podívají vašemu marketingu na zoubek. Specializujeme se zejména na SEO optimalizaci, výkonnostní a brandové PPC kampaně včetně výkonnostního marketingu na sociálních sítích.
 

Rozdělení FastCentrik partnerů

Partnerství dělíme na tři základní úrovně (řazeno sestupně):

  • FastCentrik GOLD Partner
  • FastCentrik SILVER Partner
  • FastCentrik BRONZE Partner

U nejvyšší zlaté úrovně platí, že s daným partnerem spolupracujeme dlouhodobě a má rozsáhlé zkušenosti s naším řešením FastCentrik. U stříbrné a bronzové certifikace se jedná o nové partnery v programu. Tito specialisté však za sebou mají průkazné výsledky odvedené práce a dostatek know-how, aby vám pomohli vytěžit maximum z vašeho e-shopu. Výběrem partnera s jakoukoliv úrovní certifikace nešlápnete vedle.

FastCentrik partneři

Jak vybraného partnera oslovit?

Jakmile si vyberte ze seznamu specializovaných freelancerů a firem, stačí zanechat zprávu ve formuláři Kontaktovat partnera, popřípadě využít telefonního či e-mailového kontaktu a ozvat se specialistovi/agentuře napřímo.
 

Máte co nabídnout? Staňte se partnery!

Nebo byste se naopak chtěli stát certifikovanými partnery a spolupracovat s námi a našimi FastCentrik klienty, protože jste v e-commerce jako ryba ve vodě? Vyplňte kontaktní formulář, ve kterém se představíte. Ozveme se vám a partnerství rádi projednáme.


Věříme, že shledáte možnost využití služeb ověřených odborníků za přínos pro vaše internetové podnikání. V případě zájmu neváhejte prolistovat katalog partnerů a kontaktovat vámi vybraného specialistu, který vám ukáže jasný směr a prošlape cestičku v e-commerce.

 
Adéla Mrázková
 
FastCENTRIK

Připravujeme Demo