Zpět na blog

Novým šéfem FastCentriku je Libor Zůbek a další novinky

Příští rok u nás bude ve znamení zásadních novinek. Máme nového leadera a v prvním čtvrtletí vám představíme FastCentrik v novém provedení.


Nový šéf

Krabicové řešení FastCentrik má od prosince 2019 nového šéfa. Je jím Libor Zůbek, který u nás současně působí jako vedoucí marketingového oddělení. Už od svého nástupu se úzce podílel na směrování FastCentriku, takže se zcela organicky dostal do vedení tohoto projektu.
 
"FastCentrik je produkt, který je pro naši společnost velmi důležitý. Nějakou dobu jsme vedli FastCentrik v úzké skupině vedoucích jednotlivých oddělení. Cítil jsem však, že FastCentrik potřebuje mít jednoho leadera, který bude mít za produkt plnou odpovědnost. Libor byl od svého příchodu do naší společnosti úzce svázán právě s FastCentrikem a dokázal jej svými nápady posouvat kupředu. Proto byl pro nás logickou volbou na dosazení do vedoucí pozice lídra FastCentriku a věřím, že se mu povede produkt posouvat kupředu.“, komentoval výběr nového vedoucího CEO NetDirectu, Daniel Lupinski.


liborzubek_netdirect
Zeptali jsme se i našeho nového „Head of FastCentrik“, co od nové výzvy očekává. 

„Na novou pozici lídra FastCentriku se moc těším, je to pro mě velký závazek vůči klientům. Věřím, že mohu FastCentriku pomoci se dále rozvíjet. Mám spoustu zkušeností s rozjezdem a provozem byznysu na krabicových a open source řešeních. Od nového roku se chceme s našimi stávajícími klienty FastCentriku více propojit, abychom od nich získávali co nejrelevantnější zpětnou vazbu ohledně vývoje. Také máme připraveny nové produkty, které by naši značku měly podpořit. Jsem si jistý, že nejen naše klienty, ale i potenciální e-shopaře, tyto novinky nadchnou a zanechají v nich pozitivní dojem.“, prozradil Libor.

Mimo jiné nám prozradil, že jednou z jeho hlavních ambicí je v průběhu příštího roku zvýšit povědomí a pozitivní zákaznickou zkušenost mezi širším publikem v rámci České republiky, ale také v zahraničí.


Nové funkce

Zásadní zprávou je dokončení multijazyčnosti FastCentriku, včetně napojení na Pohodu. Budete si moct v administraci nastavit multijazyčně vše, co doteď nešlo (například jednotky, slevy, nastavení aplikací 3. stran apod.).

Dále chystáme například vylepšené napojení na SmartEmailing, přidání dalších služeb Balíkobotu a možnost určení povinných polí do formulářů.

Zároveň chceme zavést nový zvyk, abychom vám byli blíž. Pravidelně vás budeme vyzývat k hlasování a vyjádření zájmu/nezájmu o různé funkce. A vy se budete podílet na rozhodnutí, co se bude do FastCentriku implementovat. 
 
 
 
FastCENTRIK

Připravujeme Demo