Zpět na blog

Nastartujte novoroční prodeje s platební bránou GoPay

16.01.2023 10:43:54

Nový rok může znamenat novou příležitost. Nepropásněte jedinečnou šanci získat GoPay, jednu z nejpoužívanějších platebních bran v České republice, za speciální cenu jen pro vás. Připravili jsme si pro vás ve spolupráci s GoPay exkluzivní balíček kompletních služeb za jedinečnou cenu.

Pouze 1 % + 1 CZK z transakce s měsíčním vedením platební brány zcela zdarma napořád! (běžně 190 CZK/měsíc, ušetříte většinu nákladů provozu platební brány).

Co váš balíček obsahuje?

  • Provoz platební brány GoPay se všemi platebními metodami (platba kartou, Google Pay, Apple Pay, online bankovní převody a dalších 51 platebních metod).

  • GoPay remember mód - dovolte vašim zákazníkům uložit si platební údaje a ušetřit tím až 23 kliknutí.

  • Dostupná zákaznická podpora pro vás i pro vaše platící zákazníky.

  • Technická podpora, která vám rychle zodpoví každý váš dotaz.

  • Restart platby přímo na platební bráně (možnost zopakovat neúspěšnou platbu).

  • Opakované platby, branding brány (zobrazení loga a nastavení barevné verze brány), demo účet a dalších 80 funkcí!
     

Dopřejte i vy vašim zákazníkům komfort při placení a začněte nový rok s platební bránou GoPay. Stačí vyplnit registrační formulář. GoPay vám obratem pošle akční nabídku a provede vás snadnou aktivací brány, abyste co nejdřív získali více zaplacených objednávek.

Akční nabídka platí pro nové zákazníky jen do 15. 2. 2023. Získejte více zaplacených objednávek. Platební bráně GoPay důvěřují statisíce pravidelně platících zákazníků.

 

FastCENTRIK

Připravujeme Demo