Zpět na blog

Marketingový kalendář na rok 2022

20.01.2022 8:41:36
Připravili jsme si pro vás letos malý dárek k novému roku, a to námi vytvořený marketingový kalendář. Rozhodli jsme se, že si z toho uděláme malou tradici a budeme ho pro vás připravovat každý rok.
 

Slyšíte tento pojem poprvé a neumíte si představit, k čemu by měl takový kalendář sloužit? Je to zkrátka šikovný pomocník, který vám pomůže s orientací ve všech důležitých dnech celého roku, které je možné využít v marketingové komunikaci. Kalendář skvěle využijete k poctivé přípravě nejrůznějších kampaní, které se pojí právě k významným mezinárodním dnům, svátkům a jiným akcím.

Jak s marketingovým kalendářem pracovat?

  1. Stáhněte si soubor.
  2. Kalendář vytiskněte nebo uložte do počítače.
  3. Nechte se inspirovat.
  4. A naplánujte si celý rok dopředu.



Buďte připraveni na všechny významné události roku! Kalendář vám pomůže s naplánováním marketingové strategie pro celý rok. Zejména pokud pro propagaci své firmy, produktů či služby využíváte sociální sítě, e-mailing nebo ppc reklamu.


Marketingový kalendář

K čemu marketingový kalendář slouží

  • Nezapomenete na významné dny v roce, ke kterým se hodí naplánovat speciální prodejní akce.
  • Pomůže vám se systematickým plánováním jednotlivých kampaní dopředu, budete perfektně připraveni.
  • Nezapomenete své kolegyni popřát na MDŽ nebo skočit po práci na jednu rundu s kolegou, až bude mezinárodní den rumu. 😉

Závěrem

Nemáte čas na plánování kampaní, ale rádi byste šlápli do vaší online marketingové komunikace?

Neváhejte se na nás obrátit. První konzultaci u nás máte zdarma a společnými silami přijdeme na to, které kanály jsou pro propagaci vaší značky ideální. Co je pro vás trápením, je pro naše specialisty zábavou! Prohlédněte si kompletní služby, které poskytujeme v rámci správy online marketingu.
FastCENTRIK

Připravujeme Demo