Zpět na blog

E-shopy v ČR nabídnou 3 dny dopravy zdarma

Přes 1400 e-shopů se připojilo k letošní akci Den dopravy zdarma, která se navíc protáhne na celé 3 dny. Dopravu zdarma nabídne ve stejné dny i Alza.cz.

  • Připravit se na Vánoce bez tlačenic v obchodech a shonu, pěkně v pohodlí domova, budete moci ve dnech od 13. do 15. listopadu půlnoci. Dřívější, listopadový termín byl vybrán proto, aby přepravci stihli všechno objednané zboží doručit včas, mimo předvánoční špičku. Loni na poštovném zákazníci ušetřili 14 085 463 korun.
  • O délce trvání dnů dopravy zdarma rozhodli sami prodejci v anketě. Autorem akce je společnost Heureka. Alza.cz, která své zboží zalistované v katalozích srovnávače Heureka nemá, se akci připojila po své linii a taktéž nabídne 3 dny dopravy zdarma ve stejném termínu.
  • Právě doprava zdarma je pro Čechy jedním z klíčových faktorů při jejich rozhodování o nákupu na internetu či výběru e-shopu. „V loňském roce uskutečnili zákazníci během 24 hodin s nabídkou dopravy zdarma v zapojených e-shopech přes 110 tisíc objednávek. Nejčastěji nakupovali elektroniku a bílé zboží,“ zhodnotila uplynulý ročník akce Radka Haasová, vedoucí oddělení podpory e-shopů nákupního portálu Heureka.cz.

Chcete si i Vy obstarat dárky bez nutnosti platit poštovné? Více o akci se dovíte na webových stránkách akce.

FastCENTRIK

Připravujeme Demo