Zpět na blog

Alternativa k rizikovému placení hotovostí – Mall Pay

17.03.2020 17:03:25
Situace není bůhvíjak růžová a pandemie koronaviru se výrazně dotýká prakticky všech oblastí podnikání. Velká část prodejů se kvůli karanténě přesunula do oblasti e-commerce a online prodejci musejí hledat způsoby, jak nápor zvládnout a jak se přizpůsobit současné situaci. Zejména drogerie, potraviny (provoz i rozvoz) a také lékárny čelí obrovské poptávce.
 
S dodržováním preventivních opatření může prodejcům i koncovým zákazníkům výrazně pomoci využití odložených plateb – například MALL Pay.

 

Jak ochránit kurýry i zákazníky

Nyní je nejdůležitější plošně dodržovat základní pravidla hygieny a omezit kontakt s lidmi. Tomu pomůžete například omezením předávání platebních karet a hotovosti kurýrům. Je proto vhodné nabádat vaše zákazníky k platbě předem nebo k odložené platbě. Kurýr pak může zásilku jednoduše odložit u dveří zákazníka, takže se s ním přímo nepotká.
 
Mimo to některé e-shopy vypnuli nebo se chystají vypnout dobírku a MALL Pay pomůže udržet zákazníky, kteří dobírku používali.
 
Při platbě s MALL Pay dostanete jako e-shop peníze velmi rychle, nejpozději do 3 dnů, protože není třeba čekat na zaplacení od zákazníka, což vám může pomoct s vyrovnanějším cash flow.

 
A v čem je MALL Pay prospěšný pro zákazníky?
  • Platba předem na e-shopu je z hygienických důvodů ideální variantou, protože díky ní nebude potřeba přijít do styku s kurýrem, který přiveze zboží.
  • Služba funguje zcela zdarma. V rámci osobního nebo rodinného rozpočtu může MALL Pay pomoci lidem vykrýt dny do výplaty, zejména v takto napjaté situaci.

Vstřícný krok ze strany MALL Pay

 
MALL Pay se rozhodlo s ohledem na celostátní nouzový stav nabídnout pro e-shopy 3měsíční bezpoplatkové užívání této služby, takže implementace na váš e-shop vám může jedině pomoci a nebude vás nic stát. Stačí MALL Pay oslovit do konce dubna.
 

Majitelé e-shopů, kteří ještě MALL Pay nemáte ve svém košíku, ozvěte se na e-mail sales@mallpay.cz.

 
FastCENTRIK

Připravujeme Demo