Zpět na blog

S online řešením Barion můžete přijímat online platby tři měsíce bez transakčních poplatků

13.05.2021 10:25:02
Pokud chcete zvýšit objem prodejů, je dnes založení e-shopu nepopíratelně dobrý start – ale na další úroveň vás posune teprve tehdy, pokud zvládne online platby. Jeden z hlavních poskytovatelů řešení online plateb, Barion, teď pro nové e-shopové partnery nabízí mimořádnou startovací nabídku.


E-shop už není doplněk, ale nutnost

Chování zákazníků se během posledních let znatelně proměnilo, z velké části díky neustále rostoucímu trhu e-commerce. Postavit fungující e-shop je dnes možné v řádu několika dnů. Ovšem ta opravdová výzva přichází až poté – vaše zboží z e-shopu také prodat.

A tady přichází ke slovu online platby. Zkušenosti ukazují, že integrace tohoto řešení (obvykle se jedná o platby kartou) je u e-shopů jedním ze způsobů, které mají pro nárůst prodejů největší potenciál. Ptáte se proč? Je to jednoduché. Díky online platbám zákazníci uhradí zboží okamžitě, takže si už nákup nerozmyslí. Pokud jim e-shop online platby neumožňuje, je to tudíž nevýhoda sama o sobě (nejen ve srovnání s pokročilejší konkurencí.

A nejde pouze o přijímání plateb. Takovéto řešení současně e-shopu zvyšuje důvěryhodnost u potenciálních zákazníků a dokládá snahu maximálně jim zjednodušit proces objednávky. Online platby vám navíc umožní poskytnout více platebních možností, ze kterých si nakupující vybere tu, která mu je nejbližší.

Jestliže si vybíráte poskytovatele řešení online plateb, zvažte proto následující kritéria:

  • Cena
  • Poskytované platební možnosti
  • Měny a jazyky, které platební brána nabízí
  • Úroveň bezpečnosti


Barion Smart Gateway je ideální pro každý e-shop

Barion patří mezi klíčové poskytovatele platebních služeb v regionu střední a východní Evropy, ve kterých obsluhuje více než 10 000 obchodníků a 300 000 uživatelů. Barion Smart Gateway je snadno integrovatelná do jakékoliv webové stránky či e-shopu a poskytuje řadu platebních řešení – od standardních online plateb v obchodě až po speciální služby, například pro marketplaces.

Jedna platební brána, bezpočet možností:

  • Platby ve 4 měnách (CZK, EUR, USD, HUF) s 8 jazykovými volbami
  • Karty Mastercard, Maestro, Visa, Diners Club a karty Discovery
  • Token platby pro opakované poplatky (předplatné) iniciované obchodníkem
  • 99,9% SLA (Service level agreement)
  • Zákaznická podpora v češtině i slovenštině
  • A mnoho dalšího (o Barion Smart Gateway se můžete více dozvědet ZDE)

Barion

Ať vaše data pracují za vás

Integrace Barion Pixelu do e-shopu vám díky chytré datové analýze otevře ještě více možností pro růst. Jeho pokročilá verze dokáže zjistit, co vaši zákazníci mají (a nemají) rádi a pomůže i s analýzou toho, co a kdy kupují. Jednoduše, díky Barion Metrics.


Tři měsíce bez transakčních poplatků

Zaujal vás Barion? A to jste ještě neslyšeli tu nejlepší část. Všechno výše uvedené můžete využívat díky aktuální kampani Barionu zcela zdarma. Prvních 100 zákazníků, kteří Barion Smart Gateway do svých e-shopů implementují (skrze FastCentrik), dostanou veškeré Barion služby na tři měsíce bez transakčních poplatků. Ani po uplynutí těchto tří měsíců přitom vaše poplatky nepřevýší 0,99 %.

Nabídka je platná do 15. 6. 2021 (poplatky vám tudíž nebudeme účtovat do 31. 8. 2021) a je omezená na e-shopy v České republice.

Začněte s Barion Smart Gateway ZDE, případně se obraťte s jakýmikoliv dotazy na sales@barion.com. Přidejte se k 10 000 spokojeným obchodníkům, kteří už Barion Smart Gateway využívají. Online platby můžete začít přijímat v rámci několika dní!

FastCENTRIK

Připravujeme Demo