Zpět na blog

6 důvodů, proč vyzkoušet nové vylepšení grafické šablony

21.06.2022 11:12:38

Každý zkušený obchodník by vám řekl, že obal prodává. Ať už s tímto tvrzením souhlasíte, nebo ne, pravdou zůstává, že první dojem je zásadní. Ve snaze pomáhat vašemu podnikání růst a držet krok s dobou vám nabízíme možnost zakoupit si nové vylepšení grafické šablony, které vám přinese všechno, co od vzhledu moderního e-shopu vaši zákazníci očekávají. Pokud jste spokojeni se svou stávající šablonou a nemáte v plánu nic měnit, věnujte pár minut našemu článku, ve kterém vám na vybrané šabloně Arcade ukážeme, o jaké množství funkcí se nyní ochuzujete.

1. USP, které váš e-shop vystřelí do nebes

Cílem každého obchodníka je nechat svou konkurenci pokud možno co nejdále za sebou. Dobrým nástrojem, jak toho dosáhnout, je jedinečné USP, které vás odliší od ostatních. Nové vylepšení šablony vám umožní jednoduše a rychle nastavit originální a trefné USP argumenty, proč by měl zákazník nakoupit právě u vás. Umístění grafické šablony se nachází přímo pod úvodním bannerem. Na vyžádání lze umístit také v průběhu nákupního procesu (kategorie, detail produktu, objednávka).

2. Názvy hlavních sekcí na míru vašemu e-shopu

Prodejní sekce „Akční, Doporučujeme, Novinky, Výprodej“ jsou již dávno minulostí. Zákazníci hledají TOP produkty, po kterých je největší poptávka, a vaším úkolem je tyto produkty nerozhodným zákazníkům ukázat. Díky novému vylepšení grafické šablony můžete měnit názvy jednotlivých sekcí podle toho, co vaši zákazníci nejvíce vyhledávají.

3. Zobrazení parametrů zajistí snadnou orientaci mezi produkty

Zákazníka musíte získat během prvních pár sekund. Zamyslete se nad tím, jak hledáme věci na internetu. Nejdříve text „proletíme“ a až pokud nás něco opravdu zaujme, přečteme si celý text. A stejné je to i při nakupování na e-shopech. Zákazníka musíme zaujmout na první dobrou, k čemuž vám dopomůže další funkce, kterou si můžete prohlédnout na vylepšené šabloně Arcade a díky které můžete rychle a snadno zobrazit ty nejdůležitější parametry každého produktu.

Zobrazení nejdůležitějších parametrů, jako jsou tuky, nasycené mastné kyseliny a sacharidy může vypadat i takto.
 

4. Grafický vzhled aktualit a článků

Zákazníci potřebují vidět, že je váš e-shop aktivní a živý. Aktuality a články slouží jako komunikační kanál a přináší vašim zákazníkům potřebné informace k danému tématu. Díky úpravě grafické šablony můžete nově zobrazovat u svých článků také informace o poslední aktualizaci článku, jeho autorovi a další podstatné parametry, které zákazníka na první pohled ubezpečí v tom, že je na tom správném místě.
 

5. Uživatelské recenze usnadní zákazníkům výběr produktů

Zkušenosti ostatních uživatelů přináší nakupujícím cenné informace, podle kterých se rozhodují pro koupi, a pro některé mají dokonce stejnou váhu jako samotná cena produktu. Novela zákona o ochraně spotřebitele přináší vítanou změnu, díky které jsou nyní prodejci zodpovědní za ověření, že spotřebitelské recenze udělují opravdoví zákazníci, kteří si výrobek koupili nebo ho užili.

Díky nově provedené úpravě budete mít možnost jednotlivé recenze editovat přímo v patičce vašeho e-shopu, čímž získáte jistotu a plnou kontrolu nad tím, jaké recenze se na vašem e-shopu zobrazují a zdali jsou od skutečných uživatelů. Splníte tak zároveň povinné zákonné normy. Uživatelské recenze jsou navíc hezky přizpůsobené vzhledu vašeho e-shopu.
 

6. Odlište se od konkurence pomocí speciálního parametru v detailu produktu

Jednotlivé kategorie ve vašem e-shopu mohou být zaplaveny nespočtem produktů, které se na první pohled mohou lišit jen tvarem nebo příchutí. Zákazníci proto potřebují co nejvíce informací, aby se ujistili, že vybrali správný produkt, který odpovídá jejich požadavkům. Tyto informace jim nabízí detail produktu, který zákazníka ujistí, že nakupuje na tom správném e-shopu.

Proto jsme se zaměřili při úpravě šablony na možnost zobrazení speciálního parametru příznaku, který je zobrazen právě na detailu produktu. Pro ilustraci jsme použili příznak „Příchuť“. Zákazník, který vybírá oříškové máslo, vidí konkrétní obrázek příchuti vždy na boku pravé sekce. Tím se prezentace produktu stane unikátní a odliší vás od konkurence. Zákazník nemusí hledat informace v textu, protože jej na první pohled zaujme obrázek příznaku.

Reakce e-shopařů na sebe nenechaly dlouho čekat

Na zpětnou vazbu od vás, našich e-shopařů, jsme nemuseli dlouho čekat a již měsíc po spuštění nového vylepšení nám začaly přicházet první zpětné vazby. Velmi nás potěšilo, že byly veskrze pozitivní. Nejvíce si ceníte lepší přehlednosti, moderního designu a podpory ze strany zákaznického servisu.

Posuňte svůj e-shop o level výše

Konkrétní ukázky změn vám přinášíme na grafické šabloně Arcade, ovšem naši specialisté dokáží implementovat vybrané funkce také do ostatních grafických šablon FastCentriku. Nová grafická úprava grafické šablony se zaměřuje především na jednoduchost a zajímavé prvky. Za pár minut můžete získat nový vzhled šablony, díky kterému bude váš e-shop uživatelsky přívětivý, atraktivní, srozumitelný, stručný a usnadní vám práci s produkty. Grafické vylepšení obsahuje spoustu moderních prvků, které zákazníkovi urychlí a usnadní koupi zboží (např. nová ikona košíku na kartě produktu v kategorii). Sekce novinek je ve vylepšené verzi šablony zvýrazněná a obsahuje dovětek GDPR. Nejdůležitější informace najdou zákazníci ve speciální na míru sestavené patičce, která zobrazí veškeré důležité informace o vás včetně kontaktních údajů.

Původní a nový vzhled šablony můžete sami porovnat. Srovnejte si námi upravenou grafickou šablonu s původní grafickou šablonou.

Moderní a profesionální e-shop za pár minut

Chcete mít moderní a profesionální e-shop a nechcete už promarnit ani minutu? Stačí kontaktovat naši zákaznickou podporu a za pár chvil můžete využívat veškerých výhod a funkcionalit vylepšené grafické šablony. Naši specialisté dokáží implementovat pouze vybrané funkce do všech grafických šablon FastCentriku, takže není nutné za každou cenu měnit aktuální šablonu. Dejte nám vědět, jaké parametry jsou pro vás důležité a jak si přejete váš stávající e-shop vylepšit, a my vám jednotlivé možnosti naceníme přímo na míru vašemu stávajícímu řešení.

 
 
FastCENTRIK

Připravujeme Demo